|
Info: Ako imate neke nejasnoæe, pitanja, primjedbe, sugestije,..i dr. u vezi ovog podforuma javite se privatnom porukom moderatorima.
|
statebriga Nivo: Forumski doajen nezaobilazna
Registriran(a): 07-05-2009 Lokacija: Tuzla Odgovori: 9876 IP: Maskiran
|
Re: HAJMO SPASITI DJEÈAKA
a jebi ga, evo ti scenario. stara zena, ide uvece kasno, ide od negdje, nije bitno, vidi dijete sklupcano u cosku, sagne se (ona je stari kov, nece samo okrenut glavu), sinko, sinko, ustani, hajde sa mnom da ti dam nesto da pojedes. dijete prvo nevoljko, zatim krene s njom, konta da se zgrije malo. ona mu da da pojede, da mu neke garderobe sto je ostalo od muza, koji je umro prije nekih 7 godina. malom lijepo. zaspi na kaucu gledajuci tv. ona ga ostavi da spava. ujutro mali budan, ne zna sta bi, najradije bi pobjegao opet, al' ostane. ova ga posalje po ugalj, pa po kruh, tako mali cijeli vikend kod nje, ne padne mu na pamet da se majci javi, a bakica/nenica nema internet.
eto ti scenario...
nazalost, mislim da postoji samo u mojim idilicnim razmisljanjima, al' nadat se!
|
|
14-11-2011 at 11:16 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
Abulafija Nivo: Forumski doajen
Registriran(a): 02-07-2004 Odgovori: 28828 IP: Maskiran
|
Re: Re: HAJMO SPASITI DJEÈAKA
citat: statebriga wrote:
a jebi ga, evo ti scenario. stara zena, ide uvece kasno, ide od negdje, nije bitno, vidi dijete sklupcano u cosku, sagne se (ona je stari kov, nece samo okrenut glavu), sinko, sinko, ustani, hajde sa mnom da ti dam nesto da pojedes. dijete prvo nevoljko, zatim krene s njom, konta da se zgrije malo. ona mu da da pojede, da mu neke garderobe sto je ostalo od muza, koji je umro prije nekih 7 godina. malom lijepo. zaspi na kaucu gledajuci tv. ona ga ostavi da spava. ujutro mali budan, ne zna sta bi, najradije bi pobjegao opet, al' ostane. ova ga posalje po ugalj, pa po kruh, tako mali cijeli vikend kod nje, ne padne mu na pamet da se majci javi, a bakica/nenica nema internet.
eto ti scenario...
nazalost, mislim da postoji samo u mojim idilicnim razmisljanjima, al' nadat se!
Ja bih volio da je to tako, a ne nesto potpuno drukcije od toga, nedo Bog.......
|
|
14-11-2011 at 11:19 |
| Ukljuèi u odgovor
|
|
| Trenutno aktivni korisnici |
Aktivni gosti: 5
Skriveni clanovi: 0
Aktivni èlanovi: 0
Sretan roðendan: Che.Guevara, desertrose, ekonomstica, fazanfazan, kalesija taxi 15-25, nike007, nobody, onakva, PADOBRANACC, Parad0x, Posmatrac 5
|
| FORUM : Tuzlarije : HAJMO SPASITI DJEÈAKA |
 |
Pregled tema u posljednjih 24 sata Pregled poruka u posljednjih 24 sata (dva dana, sedam, 30 dana) Pregled pisanja foruma�a u posljednjih 24 sata
|